Over Frelax Pedicure

Oud-Beijerland

Ik ben Claudia Bakker 50 jaar, heb een dochter van 22 jaar en een geweldige Amerikaanse Bulldog, sinds 2002 woon ik in Oud-Beijerland.

Van 1990-1994 was ik werkzaam bij de Koninklijke Marine, daardoor heb ik veel van de wereld gezien.
In 2005 was ik eigenaar van een café restaurant in Wijk bij Duurstede. In 2010 was is eigenaar van kadoshop in Strijen.

Ik vind het heerlijk om voor mijzelf te werken en hou van mensen om mij heen. In 2013 heb ik mij omgeschoold tot pedicure, waardoor ik nu dus de trotse eigenaar ben van een pedicure salon in Oud-Beijerland.

Ik vind het pedicure vak een prachtig vak omdat je steeds weer nieuwe dingen kunt leren en goed 1 op 1 contact hebt met je klanten. Ik vind het heerlijk om mensen in de watten te leggen en ze met een fijn gevoel weer de deur uit te laten gaan. Mensen voelen zich vaak snel op hun gemak bij me omdat ik een vrij open en spontaan persoon ben die oprecht naar mensen kan luisteren en geïnteresseerd ben.

Dus ik zou zeggen… wacht niet langer, pak de telefoon (of vul het contactformulier in) voor een afspraak, en laat U en Uw voeten heerlijk verwennen! Zij zijn het waard… U toch ook?

Ik hoop U dan snel te mogen verwelkomen in mijn gezellige knusse salon in Oud-Beijerland.
Tot gauw !!!!!

Claudia Bakker